Over-ons-hoofd-new

OVER ONS

Over ons

Ons bedrijf

RedactiePartners is een fullservice custom mediabedrijf voor interne en externe communicatie in hartje Amsterdam. Wij bieden u alle facetten van redactionele en educatieve communicatie. Van advies tot realisatie.

RedactiePartners werd in 2003 opgericht door Martijn Bennis en Paul Gremmen. Sinds 2012 zijn wij onderdeel van de FD Mediagroep. RedactiePartners bestaat uit een kernteam van 25 gedreven collega’s en 50 medewerkers.

We hebben conceptontwikkelaars, projectmanagers, bladenmakers, redacteuren, online specialisten, animatoren, nerds en vormgevers in huis. Iedereen heeft een specialisme. Hierdoor kunnen wij zeer uiteenlopende projecten voor u realiseren en het productieproces flexibel inrichten. Door de professionele kern heeft u altijd een vaste contactpersoon die u begeleidt van start tot finish.

Vrijblijvend kopje koffie doen?
over-ons-blok-2

Onze missie en visie

Missie
RedactiePartners maakt complexe informatie helder en praktisch toepasbaar. Zo helpen wij bedrijven bij het voortdurend verbeteren van hun interne en externe communicatie. Altijd in lijn met hun merkwaarden en strategie.

Visie
Wij geloven heilig in content. Niet het middel, maar de inhoud maakt de boodschap. Omdat wij al onze producten en processen vanuit de inhoud ontwikkelen, zijn ze altijd hoogwaardig, toegankelijk en tevens betaalbaar.

Handig! Download onze dienstenkaart >
Over-ons-blok-2new

Onze werkwijze

  1. Handel vanuit eenvoud en kwaliteit
  2. Neem de klant zoveel mogelijk werk uit handen
  3. Blijf evalueren
  4. Blijf verbeteren
  5. Denk mee en vooruit
  6. Maak heldere afspraken
  7. Lever voor een betaalbare prijs
Lees hier onze algemene voorwaarden >